Over Impulss

Met Gel Polish heb jij geen top- of base coat meer nodig

Gel Polish is veel meer dan alleen nagellak

Gelanceerd met slechts een aantal Gel Polishes, maar inmiddels uitgegroeid tot een merk met meer dan 30 verschillende kleuren, een grote collectie aan nagelvijlen en een onlangs verbeterde versie van onze eigen UV-led lamp. Met deze prachtige producten zorgen wij voor een unieke ervaring. Impulss Polish is daarmee meer dan alleen een nagellak. Het is een ervaring. Een ervaring die je normaal bij dure salons vindt, maar dankzij onze formule gemakkelijk thuis kunt ervaren.

Impulss Gel Polish
Nail Swatches

Over Impulss

De formule die we gebruiken voor onze nagellak maken top- en basecoats overbodig. En dat maakt onze product uniek. Het gemis van deze producten doet niks af aan de kwaliteit. Sterker nog, onze All-In-One polishes blijven tot maar liefst 2 weken zitten. Gemakkelijk en snel prachtige nagels voor iedereen. Dat is onze missie.

Recensies van onze klanten

Roos
Read More
Mooie kleur. Ik geloof dat ik nu bijna alle kleuren heb van Impulss gellak. Erg fijne gellak.
Stephanie Augustinus
Read More
Een geweldige kleur! Dekt al in 2 dunne laagjes en heeft een prachtige glans. Blijft goed zitten en is makkelijk te verwijderen! Absoluut beginners proof!!!
Kim
Read More
Helemaal weg van deze kleur.
Babette
Read More
Mooiste kleur rood. Echt Hollywood waardig. Meest favoriete bij iedereen. Erg fijne gellak. Beter dan Sensationail. Sensationail heeft vaak de neiging terug te trekken.
Tirza
Read More
Super mooie kleur, trekt mooi strak, blijft lang zitten! Snelle service, goed verpakt en leuk cadeautje erbij!
Feikje Beunk
Read More
Mooiste kleur rood die er is! Niet te oranje en niet te donker. En wat een kwaliteit, blijft bij erg lang zitten! Mega fan!!
Anja
Read More
werkt perfect.
Ferry
Read More
super ding cadeau gedaan aan mijn vrouw en nog nooit zo'n handig en goed ding gezien zegt ze.
Abigail123
Read More
Ik heb zelf 2 kleuren van dit merk en ben tevreden. De lak blijft er goed op zitten en kan je makkelijk aanbrengen, geen klonten of dergelijk.
Josjee
Read More
Je hebt voor deze geklak wel een lamp nodig! staat er niet duidelijk bij, maar ik ben enorm blij met deze nagellakjes van impulss.
Mariette20
Read More
Twee laagjes klaar en ook nog betaalbaar en nu hopen op iets meer kleuren
Previous
Next