Over Ons

altijd het juiste product voor jou

Impulss, snel en makkelijk schitterende gellaknagels

Veel meer dan alleen nagellak

Gelanceerd met slechts een aantal Gel Polishes, maar inmiddels uitgegroeid tot een merk met meer dan 30 verschillende kleuren, een grote collectie aan nagelvijlen en een onlangs verbeterde versie van onze eigen UV-led lamp. Met deze prachtige producten zorgen wij voor een unieke ervaring. Impulss Polish is daarmee meer dan alleen een nagellak. Het is een ervaring. Een ervaring die je normaal bij dure salons vindt, maar dankzij onze formule gemakkelijk thuis kunt ervaren.

Nail Swatches
Shape

De formule die we gebruiken voor onze nagellak maken top- en basecoats overbodig. En dat maakt onze product uniek. Het gemis van deze producten doet niks af aan de kwaliteit. Sterker nog, onze All-In-One polishes blijven tot maar liefst 2 weken zitten. Gemakkelijk en snel prachtige nagels voor iedereen. Dat is onze missie.

Anviri Cosmetics

Impulss is een merk dat is uitgebracht door Anviri Cosmetics. Anviri is importeur en distributeur van trendy cosmeticaproducten binnen de Benelux. Met de komst van Impulss hebben zij één van de best verkopende merken aan hun collectie toegevoegd. De cosmetica specialisten van Anviri zijn altijd op zoek naar de beste, meest trendy en innovatieve merken. En daar past Impulss naadloos bij.

Ook onze buurlanden beginnen ons te kennen

Al een tijdje is Impulss marktleider op het gebied van Gel Polishes binnen Nederland. Maar daar stopt het niet. Geleidelijk leren ook onze buurlanden onze lakjes kennen. Een prachtig gegeven natuurlijk. We kijken er ontzettend naar uit om steeds meer mensen kennis te laten maken met onze Gel Polish en UV-lamp.

Impulss, ons eigen topmerk!

Anviri Cosmetics

Pekstraat 4
8211 AB Lelystad
Nederland
Tel.: 0320 – 212342
Mail: sales@anviri.nl

Shape