Impulss is veel meer dan alleen nagellak

Gelanceerd met slechts een aantal Gel Polishes, maar inmiddels uitgegroeid tot een merk met meer dan 30 verschillende kleuren, een grote collectie aan nagelvijlen en een onlangs verbeterde versie van onze eigen LED lamp. Met deze prachtige producten zorgen wij voor een unieke ervaring. 

Impulss Polish is daarmee meer dan alleen een nagellak. Het is een ervaring. Een ervaring die je normaal bij dure salons vindt, maar dankzij onze formule gemakkelijk thuis kunt ervaren.

Onze formule

De formule die we gebruiken voor onze nagellak maken top- en basecoats overbodig. En dat maakt ons product uniek. Het gemis van deze producten doet niks af aan de kwaliteit. Sterker nog, onze All-In-One polishes blijven tot maar liefst 2 weken zitten. Gemakkelijk en snel prachtige nagels voor iedereen. Dat is onze missie.

Wie is Impulss

Impulss is een van de geweldige merken die wordt verkocht door Anviri Cosmetics. In 1995 is Anviri gestart met het distribueren van voornamelijk nagelproducten, zoals kunstnagels en vijlen. En met veel succes – in 2013 veroverde we een marktaandeel van ruim 70% binnen het nagelsegment.

Hoe we dat doen?

Door alleen merken en producten te verkopen waar wij écht in geloven. Met onze 25 jaar ervaring in de cosmeticabranche zien wij direct welk product potentieel heeft en welke niet.

Onze missie
Wij willen een wereld mogelijk maken waarin consumenten kunnen genieten van hoogwaardige producten zonder daar een te hoge prijs voor te betalen. Schoonheid is tenslotte voor iedereen.